Tilbage

Om SmartPlant.dk


Om SmartPlant.dk

SmartPlant.dk er en onlinebutik, hvor du blandt andet får smarte plantekasser, krukker og tilbehør. Alle vore produkter er lavet i miljøvenligt og moderne PP-plast, som tåler al slags vejr. Vi udvider hele tiden vores sortiment med flere spændende varer, så kontakt os endelig, hvis du skulle du have spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe. På hverdage bestræber vi os på at afsende din ordre indenfor 24 timer, efter du har afgivet din bestilling. Afgiv din ordre inden kl. 10.00 mandag-fredag, så tilstræber vi at sende dig varen samme dag med GLS. Følg os på Facebook og Instagram og få en masse tips og tricks, videoer, konkurrencer og meget mere! God fornøjelse!

Plantekasser

Lyder plantekasser i ergonomisk arbejdshøjde eller plantekasser, du kan bruge som et minidrivhus interessante? Måske tiltaler det dig at skulle vande færre gange? Så læs mere her!

Plantekrukker

Skal din terrasse eller vindueskarm friskes op med nye krukker i et moderne og stilfuldt design? Eller synes du, at krukker der ligner en kurv, ser dejligt naturlige ud? Hvis der er spræl i dig, falder du helt sikkert for vores krukker med et mønster som sanddyner. Se mere…

Altankasser

Giv din altan et løft med altankasser, der er designet til krydderurter og blomster. Vælg, om de skal hænge ud over rækværket eller stå på bordet! Læs mere…

Urtepotter

Dyrk dine krydderurter direkte i køkkenet, så du slipper for at rende ud i haven, mens du står og laver mad. Vælg UNO, DUO TRIO eller TRIPLE TRIO! Flere af modellerne leveres med en smart urtesaks, som har tre skær. Nysgerrig?

Vandingssystem

Ville det være smart, hvis dine plantekasser havde et vandreservoir, så du ikke skulle vande hele tiden? Det slipper du for med vores vandingssystem. Og en måler viser dig oven i købet, hvornår dine planter trænger til vand. Se mere her!

Tilbehør

Lad dine børn hygge sig med at hjælpe dig i haven! Køb en spade, en skovl eller en rive til dem! Forkæl dig selv med lækre, farvestrålende orkidépinde! Har du en plet, hvor græsset skal fornyes? Køb en Sharkie, der spreder frøene jævnt! Se udvalget her!

 

Logo Til Smartplant


  • Smartplant.dk

    Anemonevænget 2
    5540 Ullerslev
    Cvr: 38982141
    Tel: +45 20 73 84 87 Info@smartplant.dk


© 2018-2019 Smartplant.dk

Vi accepterer følgende korttyper